Посуд

Посуд у нашому житті відіграє велику роль у створенні іміджу кухні, створює певний стиль. Посуд повинен відповідати всім вимогам до сервірування. На кухні посуд повинен бути зручним і функціональним.
Виберіть підкатегорію
Сковорода с крышкой 28 см EDENBERG EB-4111
Антипригарные сковородки вошли в нашу жизнь благодаря своему несомненному удобству в использовании и..
622.38 грн.
Сковорода с крышкой 24 см EDENBERG EB-4109
629.14 грн.
Сковорода с крышкой 20 см EDENBERG EB-9164
653.95 грн.
Сковорода с крышкой 28 см EDENBERG EB-4136
Сковорода Edenberg завоевала свое место на кухне десятков тысяч домохозяек Европы и Украины. Отличае..
660.71 грн.
Сковорода с крышкой 30 см EDENBERG EB-4112
677.85 грн.
Сковорода с крышкой 26 см EDENBERG EB-4110
683.26 грн.
Кастрюля нержавеющая сталь с крышкой 7.0л. EDENBERG EB-3008
Пожалуй, самым универсальным изобретением человечества для кухонных дел, является кастрюля. Ни одна ..
684.17 грн.
Сковорода с крышкой 28 см EDENBERG EB-788
701.30 грн.
Сковорода WOK 28 см 3.8 л EDENBERG EB-3319
744.15 грн.
Сковорода гриль-газ 33см Edenberg EB-3410
Пропонуємо до Вашої уваги якісну сковороду гриль газ з емальованим покриттям. Сковорода виготовлена ..
766.70 грн.
Кастрюля нержавеющая сталь с крышкой 8.5л. EDENBERG EB-3009
782.03 грн.
Казан квадратный 4.4 л 24 см EDENBERG EB-8002
Казаны вошли в нашу жизнь благодаря несомненному их удобству! Блюда, приготовленные в казан..
802.78 грн.
Сковорода глубокая 24 см 2.4 л EDENBERG EB-8021
Ни одна в мире кухня не может обойтись без сковородки. В современном мире сковородок есть огромное м..
811.80 грн.
Казан круглый 2.3л. 20см EDENBERG EB-8116
Казаны вошли в нашу жизнь благодаря несомненному их удобству! Блюда, приготовленные в казане им..
924.55 грн.
Казан квадратный 2.8 л 20 см EDENBERG EB-3961
Казан выполнен из прочного алюминиевого сплава с покрытием MARBLE и имеет антипригарное гранитное по..
992.20 грн.
Сковорода глубокая с крышкой 24 см 3 л EDENBERG EB-3323
992.20 грн.
Казан круглый 4.5л. 24см EDENBERG EB-8118
1021.51 грн.
Сковорода глибока з кришкою 26 см 3.2 л EDENBERG EB-3324
Антипригарні сковорідки увійшли в наше життя завдяки своїй безперечній зручності у використанні та д..
1037.30 грн.
Казан квадратний 4.7 л 24 см EDENBERG EB-3962
Казан виконаний з міцного алюмінієвого сплаву з покриттям MARBLE і має антипригарне гранітне покритт..
1195.15 грн.
Казан круглый 6.8л. 28см EDENBERG EB-8120
1195.15 грн.
Сковорода глибока із кришкою 28 см 3.8 л EDENBERG EB-3325
1217.70 грн.
Казан квадратный 7 л 28 см EDENBERG EB-3963
1271.82 грн.
Казан квадратный 6.5л. 28см EDENBERG EB-8115
Блюда, приготовленные в казане имеют отдельный, ни на что не похожий аромат и вкус. Казан предн..
1384.57 грн.
Набір казан 3шт + ковшик 16/20/24+16см EDENBERG EB-9180
Казани увійшли в наше життя завдяки безперечній їхній зручності! Страви, приготовлені в..
2593.25 грн.
Хіт продажів
Ізолента ПВХ M-POWER 25 м колір асорти
Ізоляційна стрічка M-POWER - дуже міцний і довговічний ізоляційний витратний матеріал на о..
248.05 грн.
Розпилювач Росинка на пляшку
Розпилювач-обприскувач добре себе зарекомендував серед ручних інструментів даного класу, має відмінн..
22.55 грн.
Ложка столова Гладь (набір 6 штук)
Ложка столова Гладь (набір 6 штук). Набір столових ложок неодмінно сподобається зручною округ..
27.06 грн.
Замок навісний 32 мм сірий
Замок навісний сірий 32 мм застосовується для замикання господарських та підсобних приміщень та різн..
31.57 грн.