Ножі складні

Складні ножі - це універсальні інструменти, які поєднують зручність, безпеку і практичність. Незамінні для активного відпочинку, повсякденного використання та екстремальних умов. У нашому магазині ви знайдете складні ножі, що ідеально підходять для риболовлі, полювання, туризму, кемпінгу.
Асортимент складних ножів:
- Туристичні складні ножі: легкі та міцні моделі для походів.
- Мисливські складні ножі: гострі леза з високоякісної сталі для будь-яких завдань.
- Складні ножі з фіксатором: для додаткової безпеки та надійності.
- Багатофункціональні складні ножі: з викрутками, пилками та іншими корисними інструментами.
Особливості наших складних ножів:
- Компактний дизайн, легко поміщаються в кишеню або рюкзак.
- Міцні матеріали: сталь високої якості і зносостійкі рукоятки.
- Різноманітність брендів: від бюджетних моделей до преміум-класу.
Чому вибирають наші складні ножі?
- Великий вибір моделей для різних цілей.
- Зручний фільтр для пошуку відповідного ножа.
- Доставка по всій країні.
Ніж складний Browning A15
Складаний ніж Browning A15 - це поєднання вишуканості та надійності, що робить його ідеальним для ак..
457.76 грн.
Ніж складний армійський Browning DA80
Складаний ніж Browning DA80 у стилі мілітарі з камуфльованим руків'ям - надійний і стильний вибір, я..
457.76 грн.
Ніж складний Browning FA29 Golden Premium
Складаний кишеньковий ніж Browning FA29 з металевим руків'ям золотого кольору і дерев'яними вставкам..
502.86 грн.
Ніж складний із гравіюванням Columbia В3159
Складаний ніж Columbia В3159 - це поєднання елегантного дизайну і надійності, яке привертає увагу як..
684.62 грн.
Ніж складний мисливський та туристичний A3376
Складаний ніж - ідеальний вибір для любителів полювання та активного відпочинку на природі. Він не т..
684.62 грн.
Ніж складний туристичний з мисливським гравіюванням Columbia А3188
Складаний ніж Columbia А3188 - це ідеальний інструмент для тих, хто цінує якість, функціональність і..
1005.73 грн.
Хіт продажів
Ізолента ПВХ M-POWER 25 м колір асорти
Ізоляційна стрічка M-POWER - дуже міцний і довговічний ізоляційний витратний матеріал на о..
248.05 грн.
Розпилювач Росинка на пляшку
Розпилювач-обприскувач добре себе зарекомендував серед ручних інструментів даного класу, має відмінн..
22.55 грн.
Ложка столова Гладь (набір 6 штук)
Ложка столова Гладь (набір 6 штук). Набір столових ложок неодмінно сподобається зручною округ..
27.06 грн.
Замок навісний 32 мм сірий
Замок навісний сірий 32 мм застосовується для замикання господарських та підсобних приміщень та різн..
31.57 грн.